ALTANER MED FLOTTE GELÆNDERE OG TRAPPER

Vil du have lavet en flot altan til dit hus? Hos Kolding Stålindustri tilbyder vi at skræddersy altaner til vores kunders huse. Har du derfor nogle helt specielle forestillinger om, hvordan din altan skal se ud, kan vi opfylde dem. Vi udfører smedearbejde i bl.a. jern, aluminium, rustfrit stål, messing, bronze og støbegods.

Vi har vores eget smedeværksted, men har også et team klar af dygtige medarbejdere, som vi kan sende ud til dig og vores øvrige kunders huse for at lave flotte kvalitets altaner. Nye altaner er ideelt ved renovering af huse.

  • Hvordan vi udfører altaner til mange forskellige bygninger og huse
  • Hvordan du kan få en samlet løsning med altan og trappe
  • Hvordan vi hjælper dig med at finde den bedst mulige altan-løsning

​​

I galleriet her på vores hjemmeside kan du se nogle eksempler på de altaner, vi har lavet. Har du spørgsmål til altaner eller andre af vores produkter, skal du blot ringe til os på telefon 70 60 22 20 eller e-mail: flemming@k-si.dk.

​​

ALTANER TIL ANDELS-, BOLIG- OG EJERFORENINGER SAMT PRIVATE

Har du brug for altaner til fx boligforeninger, ejerlejligheder eller måske som privatperson? Uanset om det er en enkelt eller flere altaner, der er tale om, kan vi hos Kolding Stålindustri tilbyde at udføre altaner i god kvalitet og i det materiale, det design og den stil, som du ønsker.

Vi lægger vægt på en god dialog med vores kunder, så vi sammen finder den helt rigtige løsning. Er der tale om arbejde med flere altaner ved fx en ejerforening, kommer vores dygtige smede ud til den respektive bygning og udfører arbejdet​

SAMLET LØSNING MED ALTANER OG TRAPPER

Hos Kolding Stålindustri er vi eksperter i dygtigt smedearbejde med både altaner, gelændere og trapper. Har du et hus, hvor du drømmer om en trappe ned fra altanen til haven, kan vi derfor opfylde dette. Vi udfører altaner og trapper i samme design, så du er sikret stilmæssig sammenhæng og et rigtig flot resultat, der passer perfekt sammen.

Med en sådan løsning med altan og trapper kan du hæve husets standard betydeligt. Du kan samtidig få meget mere glæde af dit hus, for du kan nyde solen og samtidig nemt bevæge dig fra haven, altanen og husets 1. sal.

EN LØSNING MED ALTANER, SOM PASSER DIG

Hvordan finder man den rigtige løsning i forhold til altaner? Der er flere faktorer at tage højde for, som vi sammen kan drøfte, inden vi går i gang med at lave altanen. Overvej fx hvordan gelænderet skal være – skal det afskærme for blikke udefra, eller vil du gerne selv kunne nyde udsigten igennem gelænderet, når du sidder på altanen eller inde i huset?

Er der små børn, der skal løbe rundt på altanen, så ekstra sikkerhed er påkrævet? Sammen finder vi den løsning, som passer bedst til dig, da ønsker og behov er yderst individuelle.

​Indehaveren af Kolding Stålindustri, Jens-Oluf Anker, har 25 års erfaring i specialsvejsning. Derfor kan vi imødekomme alle specialønsker i forhold til altaner.

KONTAKT OS

​Har du spørgsmål til vores løsninger med altaner, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 75 53 66 41 eller e-mail: flemming@k-si.dk.