STÅLKONSTRUKTIONER

  • Bærende konstruktioner
  • Bygningsstål
  • Aluminium

HAR DU BRUG FOR STÅLKONSTRUKTIONER I GOD KVALITET?

​Det kan du få hos os, for hos Kolding Stålindustri laver vi mange produkter i rustfrist stål – såvel som i jern, stål, bronze, aluminium, støbegods og messing. På vores smedeværksted udfører vi stålkonstruktioner efter dine ønsker alt efter, om det fx skal være lette stålkonstruktioner til et moderne byggeri eller måske nogle mere robuste, solide stålkonstruktioner til industrien. Har du nogle specifikke ønsker til de stålkonstruktioner, du har brug for, skræddersyr vi gerne en løsning til dig på vores værksted.

HER PÅ SIDEN KAN DU LÆSE MERE OM:

  • Vores dygtige smede
  • Hvordan vi laver stålkonstruktioner til både private og virksomheder
  • Vores mange øvrige produkter og services

Har du spørgsmål til, hvilke stålkonstruktioner vi kan udføre? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har holder til i Kolding, og du kan kontakte os på telefon 70 60 22 20 eller mail: flemming@k-si.dk

DYGTIGE MEDARBEJDERE SKABER STÅLKONSTRUKTIONER

Hos Kolding Stålindustri har vi en gruppe af engagerede folk ansat, som både har stor erfaring og arbejder med et højt fagligt niveau på vores værksted. Da vi samtidig lægger vægt på en god dialog med dig som kunde, kan vi levere en løsning inden for stålkonstruktioner, som til fulde opfylder dine krav.

Vil du gerne have udført arbejdet med stålkonstruktioner i din virksomhed eller hjemme hos dig selv? Så rykker vi ud til dig, for ud over at arbejde på smedeværkstedet, kan vi også sende et team af medarbejdere ud til dig.

STÅLKONSTRUKTIONER TIL BÅDE VIRKSOMHEDER OG PRIVATPERSONER

Vi laver løsninger inden for stålkonstruktioner – såvel som vores øvrige produkter og services – til både virksomheder og private. Stålkonstruktioner kan være flere ting, og rammerne er meget brede, når vi opfylder den enkeltes ønsker.

Vi udfører gerne mindre stålkonstruktioner på vores værksted til privatpersoner eller sender et arbejdsteam ud til virksomheder, så arbejdet kan blive udført der. For stålkonstruktioner til både private og virksomheder kan det oftest være en fordel og måske påkrævet, at de bliver udført ved den respektive bygning.

MANGE FAGOMRÅDER UD OVER STÅLKONSTRUKTIONER

Ved stålkonstruktioner forstår man typisk en stålkonstruktion op ad en bygning. Dertil udfører vi hos Kolding Stålindustri en lang række andre konstruktioner og produkter i materialer som aluminium, messing, jern og støbegods.

Vi taler sammen om, hvad der er den bedste løsning for dig. I vores galleri her på hjemmesiden kan du se billedeksempler på nogle af de produkter, vi laver.

Det drejer sig typisk om opgaver som diverse serviceopgaver og reparationer samt områder som bygningsstål, rørarbejde, carporte, altaner, trapper og tanke mm.​