​LEDER DU EFTER DEN HELT RIGTIGE LØSNING INDEN FOR TRAPPER?

Går du med en bestemt forestilling om, hvordan den nye trappe skal se ud, eller vil du gerne have trapper, som ingen andre har, er det ærgerligt at skulle nøjes med standardproducerede trapper.

​Hos Kolding Stålindustri kan vi fremstille en unik trappe til dit hjem, så du ikke skal gå på kompromis med dine ønsker eller se masser af identiske trapper i andres hjem. Vi har dygtige smede ansat, som står klar til at udforme trapper, som du gerne vil have dem – naturligvis altid i solid kvalitet.

HER PÅ SIDEN KAN DU LÆSE MERE OM:

  • Vores brede sortiment inden for udformning af trapper
  • Vores specialudførte trapper
  • Muligheden for at få både altan og udendørs trappe.

I galleriet her på vores hjemmeside finder du nogle eksempler på trapper, vi har lavet. Har du spørgsmål til trapper eller andre af vores services, er du velkommen til at ringe til os på vores telefon 70 60 22 20 eller maile: flemming@k-si.dk.

VI UDFØRER EN BRED VIFTE AF TRAPPER

Hvordan skal din trappe se ud? Skal den være stilren, romantisk eller nyskabende? Uanset om du er til det sikre stilmæssige valg, eller du er til en original, nytænkt trappe, kan vi imødekomme dine ønsker. Vi udfører alt lige fra de traditionelle trapper til mere kreative løsninger.

Alle er de udført i gedigen kvalitet af vores fagligt dygtige medarbejdere. Din nye trappe vil være efter dine ønsker og behov. Vi starter nemlig altid med en god og konstruktiv dialog om, hvordan trapperne skal se ud, så vi er sikre på at finde den rette løsning.

SPECIALUDFØRTE TRAPPER

Hos Kolding Stålindustri står vi ikke tilbage for specialønsker i forhold til udformninger af trapper. Alle vores medarbejdere er engagerede og meget fagligt kompetente smede. Dertil har indehaveren, Jens-Oluf Anker, 25 års erfaring i specialsvejsning.

Det gør rammerne for hvilket arbejde, vi kan udføre, enormt brede, og vi står på ingen måde tilbage for udfordringer. Har du allerede en helt fastlagt idé til trappens udformning, er vi hurtigt klar til at gå i gang med arbejdet. Ellers udarbejder vi sammen en plan for din nye trappe. Find evt. inspiration i vores billedgalleri.

TRAPPER OG ALTANER GIVER HUSE ET LØFT

Er du i gang med en renovering og vil du give dit hus en ansigtsløftning? Så kan altaner og dertilhørende trapper være den ideelle løsning. Vi tilbyder at specialudføre både altaner og trapper. På denne måde kan du få en stilmæssig ensartet og flot løsning, som skaber sammenhæng mellem både hus, altan og trappe.

Så undgår du, at altan og trappe ligner noget, der er klistret på huset senere. Samtidig øger du funktionaliteten omkring dit hus, da du få flere muligheder for at nyde solen, samt nemt forbinder haven, altanen og 1. salen på dit hus.

​KONTAKT OS

Vores kontor og smedeværksted ligger på Værkstedsvej 2 i Kolding. Har du spørgsmål til vores trapper, kan du kontakte os på telefon 70 60 22 20 eller maile: flemming@k-si.dk.